Top 7 cadeaus voor mannen!

20-09-2021 | Wat moet ik hem nou geven?Wat moet ik hem nou geven?

Het grote probleem bij mannen is dat ze óf geen cadeau willen, óf niet weten wat ze willen. Dat is iets waar je echt totaal niets mee kan. De frustratie die je al voelt voordat je het vraagt zegt al genoeg. Je wilt niet meer vragen wat hij mooi vindt, of wat hij wil hebben. Je wilt het gewoon weten. Ook al zijn er enorm veel verschillen in persoonlijkheid, karakter, hobby’s en werk; de meeste mannen hebben best wel wat gemeen. Elke man gaat naar bed, slaapt, wordt wakker, staat op, heeft een scheer-of baard-onderhoud-routine, heeft zijn dagelijkse activiteiten en hoogstwaarschijnlijk houdt hij van eten. De liefde van een man gaat tenslotte door de maag. Als we al deze gemeenschappelijke activiteiten bekijken komen er vanzelf een aantal cadeau opties boven drijven die goed zijn om te geven aan een net volwassen jongen, maar ook voor een man van 80. Zelfs de man die zegt alles al te hebben heeft niet alles. Niet overtuigd? Lees snel verder.

Beste cadeau voor een man - top pick

e wordt wakker en loopt naar de keuken om te ontbijten. Wat is het eerste dat je doet, een broodje smeren? Nee, je drukt het koffie apparaat aan. Vaak maakt het je nog niet eens uit of het oploskoffie is uit de waterkoker, een bakje Senseo, of een kwaliteitsbakje cappuccino. Menig mens is het hier niet mee eens. Ze kiezen toch voor een overheerlijk bakje warme cappuccino. Wat veel mensen logischerwijs tegenhoudt is de prijs van een koffiezet apparaat. Gelukkig kun je de kosten voor een verjaardagscadeau splitsen met meerdere mensen. Daarom is het zo’n mooi cadeau. Je kunt er zo goed als zeker van zijn dat hij het niet zal verwachten.Natuurlijk wil je wel graag een weloverwogen keuze voor hem maken. Hierbij is de top pick die we voor jou hebben uitgezocht van de Lattego serie vanPhilips op bol.com: link.

Beste cadeau voor een man - runner up

In de koude wintermaanden is het een heerlijk bakje warme koffie wat de voorkeur geniet. In de warme zomermaanden als hij op een warm kantoor zit, of loopt te zwoegen op een werkplaats is een bak koffie echter niet wat hij zal kiezen. Helemaal niet als hij dit mooie cadeau op zijn werkbank of bureau heeft staan. Een beker met fris water is wat iedereen wel graag binnen handbereik wil hebben. Dat maakt dit product een uitermate geschikt cadeau. Daarnaast is het ook niet een cadeau wat hij zal verwachten, maar daardoor des te meer zal waarderen! Bekijk de waterkoeler op bol.com: link.


Beste cadeau onder €50

Een groot nieuw koffiezet apparaat is niet voor iedereen een goede optie. Het zetten van een goede bak koffie kost namelijk vaak al veel tijd. Natuurlijk zijn er mensen die graag erg vroeg opstaan en de tijd hiervoor nemen, maar er zijn ook de mannen die graag een snel bakje koffie willen zetten. Een veel gekozen koffie apparaat is een (N)espresso koffiezet apparaat. Het grote probleem van deze mooie machine is: waar laat je alle cups? Deze cup houder is daar toch echt wel een hele mooie optie voor. Hij kan een snelle keuze maken, en het ziet er mooi uit. De perfecte (N)espresso accessoire! Bekijk het product op bol.com: link.

Beste cadeau onder €25

Hygiëne is naast eten één van de meest belangrijke dingen om er goed en gezond uit te zien. Zo zijn er de standaard zichtbare hygiëne activiteiten die iedereen wel volgt: je gaat naar de kapper, poetst je tanden, knipt je nagels en de mannen onderhouden hun baardgroei. Er zijn echter nog een aantal dingen die niet op het eerste gezicht zichtbaar zijn. Denk daarbij aan haargroei in neus en oren. Worden deze haren wel netjes bijgehouden zal niemand er iets van merken. Maar doe je het niet? Menigeen zal raar kijken. Deze haren kunnen op meerdere manieren onderhouden worden. Een schaartje bijvoorbeeld. Een minder bekende optie is deze Multi Neus-en oor trimmer. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat je hem ziet. Dat maakt deze trimmer het perfecte cadeau onder de 25 euro. Bekijk het product op bol.com: link.


Beste cadeau onder €10

Dat veel mannen fan zijn van auto’s hoef je niemand te vertellen. Het schijnt zelfs bij sommigen zo erg te zijn dat hun slaapkamer een enorme bende is, maar in hun auto is geen smetje te vinden. Ken je zulke mannen? Auto’s worden dan ook regelmatig schoongemaakt. Vooral van buiten moet de auto perfect schoon zijn. Echter is het interieur van de auto wat lastiger schoon te houden. Kruimels liggen in elke hoek. Zelfs met de stofzuiger zijn deze kruimels niet uit de auto te krijgen. Voor elk probleem is een oplossing te vinden dacht iemand: schoonmaakgel. Een leuk kleinigheidje om als cadeau te geven bij sinterklaas of als extraatje op een verjaardag. Als hij dit niet waardeert weten wij het ook niet meer. Bekijk het product op bol.com: link

Speciaal cadeau voor: de man met nekklachten

De kans dat je last hebt van rug of nek is tegenwoordig aanzienlijk. Een verkeerde houding in een bureaustoel is al genoeg om last te krijgen van je gewrichten. Nu zegt lang niet elke man gelijk dat hij last heeft van zijn rug of nek. Toch kun je het wel zien, of je hebt gehoord van iemand dat hij toch wel regelmatig last heeft van zulke klachten. Dan kun jij degene zijn die zijn leven net iets relaxter maakt. Een goed kussen kan namelijk het verschil maken tussen een pijnlijke, slapeloze nacht of een heerlijke, goede, nachtrust. Wat denk je? Zal hij dit kussen als cadeau waarderen? Bekijk dit kussen op bol.com: link.

Speciaal cadeau voor: de BBQ chef

Je beste maat, vriend of vader is iemand die regelmatig de barbecue aanzet. Geen gas barbecue, maar een echte kolen barbecue van bijvoorbeeld Weber. Hij begint vaak al vroeg met het marineren van vlees en trekt er zijn oude kleren voor aan. Toch wordt er vaak gemorst en moeten de kleren uitgewassen worden. Niet erg, maar erg makkelijk is het niet. De ideale hulp voor hem is dit BBQ schort van Beagles. Stoere barbecue look, maar vooral handig. Als hij houdt van barbecueën is dit toch echt wel de must have. Het schort komt ook nog eens in een mooi doosje, perfect als cadeau. Je kunt het product hier bekijken op bol.com: link.

Conclusie

Uiteindelijk gaat het erom dat je aan iemand denkt en je iemand een cadeau geeft die dit weerspiegelt. Natuurlijk laat je dit al zien door een cadeau te geven, maar door te geven waar hij blij mee is laat je zien dat je er over na hebt gedacht. Je kunt niet van iedereen exact weten waar hij blij mee is, of wat hij al heeft. Daarom zijn bovenstaande cadeaus gehaald uit de gemeenschappelijke activiteiten van bijna elke man. Koffie, water en hygiëne is iets waar we allemaal mee te maken hebben. De cadeaus die uit de categorieën zijn gehaald zijn nog maar een kleine selectie van alle mogelijkheden. Stel dat je van het koffie zet apparaat de prijs veel te hoog vindt kun je natuurlijk ook gewoon een ander model kiezen. Misschien gaat hij net op zichzelf wonen en heeft hij nog geen koffiezet apparaat. Dan kan een goed koffiezetapparaat van Senseo al een perfect cadeau zijn. Zo zijn er veel dingen die je een jongen of man als cadeau kan geven. Hieronder vind je nog een aantal links naar relevante blogs.

Op zoek naar een cadeau voor je vriend? Bekijk de speciale blog.


Wil je een top 8 cadeaus op maat?
Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!

Wil je een top 8 cadeaus op maat? Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!