Top 10 cadeaus voor iemand de alles al heeft

08-12-2021 | Zelfs voor deze mensen zijn er cadeausTop 10 cadeaus voor iemand die alles al heeft (man)

Een opmerking waar velen van ons een hekel hebben is de volgende: “Ik heb alles al wat ik wil hebben”. Moeten we dan geen cadeau geven? Dat is natuurlijk geen optie. Het maakt de uitdaging alleen maar groter en mooier. Als je aankomt met een cadeau wat gewaardeerd, en leuk gevonden, wordt is de zoektocht zeker geslaagd te noemen. Maar waar haal je de inspiratie vandaan? Daar is dit blog voor geschreven. Om je een handje in de goede richting te helpen.

Beste cadeau voor iemand die alles al heeft

Als we kijken naar cadeaus voor de persoon die alles al heeft zijn ‘tijdelijke’ producten altijd een aanrader. Hier heeft hij namelijk altijd nieuwe van nodig. Zelfs als hij het setje al heeft is een aanvulling altijd welkom. Als we naast deze vereiste kijken naar een origineel idee komen we op een bierbrouwpakket. Met dit pakket kan er zelf een heerlijk biertje gebrouwen worden. Alle ingrediënten zijn inbegrepen dus er kan gelijk gestart worden met het brouwen van een heerlijk biertje. Je kunt kiezen voor een blond biertje, maar bijvoorbeeld ook een trippel of IPA. Voor elke bierliefhebber is er een soort. Bekijk het product op bol.com.


Beste cadeau voor iemand die alles al heeft (tweede plaats)

Cadeaus die het ook altijd goed doen zijn geschenksets. Deze sets bevatten vaak een geurtje, aftershave en deo. Natuurlijk is dit wel een vrij gangbaar cadeau. Echter zijn er behalve de standaardsetjes zoals die van Adidas ook exclusievere sets. Een set die hij zelf niet snel zal halen. Dat maakt het voor jou een mooie optie voor een cadeau. De set die wij hier als voorbeeld uit hebben gezocht is nog voorzien van een vrij normale prijs. Als je echter verder gaat kijken zijn er ook zeker duurdere, meer exclusieve sets verkrijgbaar. De set die wij hebben uitgezocht kunt u vinden op bol.com via deze link.


 Beste cadeau voor iemand die alles al heeft onder €50

Iets wat de meeste mannen gemeen hebben is dat ze vaak met de auto naar het werk gaan. Dit kan op de fiets zijn naar werk in de buurt, of naar bijvoorbeeld het kantoor. Daarbij kan het een keer gebeuren dat er niet op de snelheid wordt gelet. Een flitser of verkeersinformatie is snel gemist. Daar is deze ‘Flitsmeister one’ de geroepen oplossing voor. Bij verkeersituaties wordt er gewaarschuwd zodat hij altijd scherp blijft. Dit is toch zeker een product waar nog niet veel mensen gebruik van maken. Wij denken daarom dat er een goede kans bestaat dat hij dit nog niet heeft. Origineel, handig en bijna gegarandeerd dat het een verrassing is. Perfect cadeau. Bekijk het cadeau snel op bol.com.Beste cadeau voor iemand die alles al heeft onder €25

Een iets minder vaak gebruikt item is een reiskoffer. Echter als er gereisd wordt is een koffer zeker noodzaak. Het probleem met koffers is dat kleren altijd door elkaar zitten. Op locatie is het altijd uitzoeken wat je moet hebben en moet je ondergoed tussen de kleren vandaan trekken. Daarvoor zijn deze ‘Packing cubes’ bedacht. Met behulp van deze cubes kan een tas netjes en ordelijk in worden gepakt. Al hoewel het product is gemaakt voor een koffer zien wij ook mogelijkheden om deze cubes te gebruiken als je een weekendje weg gaat, gaat logeren of gaat sporten. Op die manier kan alles netjes geordend in bijvoorbeeld een weekendtas gepakt worden. Een handig cadeau dus. Bekijk het product op bol.com.


Beste cadeau voor iemand die alles al heeft onder €10

Een kleinigheidje vinden voor iemand die alles al heeft zou in theorie een makkelijke opgave moeten zijn. Echter zijn de kleine dingen vaak onbruikbare prulletjes waardoor het niet een handig, blijven cadeau is. Waar wij voor willen gaan zijn cadeaus waar je ook echt wat hebt. Daarom zijn we uitgekomen bij deze kabel organizer. Een handige gadget die je vast kunt plakken aan een tafel. Hierdoor zitten alle kabels netjes en heeft hij geen chaos op zijn bureau. Handig, goedkoop en klein. Bekijk dit cadeau op bol.com.Beste cadeau voor iemand die alles al heeft met een hond

Met een hond een stuk rijden is voor een netjes afgerichte hond geen kunst. Echter nemen de hondenliefhebbers onder ons de hond ook vaak mee naar het bos waar we een stuk gaan lopen. De hond rent rond in het gras, tussen de natte bladeren. Om een hond daarna weer helemaal af te drogen voordat ze de auto in kan is geen fijn karweitje. Deze mat is daarvoor een hele mooie oplossing. De mat is makkelijk te instaleren en weer te demonteren. Op deze manier is de auto altijd netjes, maar kan hij ook zonder enig probleem met de hond op stap. Dat maakt dit een handig cadeau waar nog maar weinig mensen gebruik van maken. Bekijk het product op bol.com.

Beste kleinigheidje voor de persoon die alles al heeft

Om in de trend van auto rijden te blijven is het volgende aan te raden cadeau dit autogeurtje. De auto ruikt daardoor heerlijk fris wat een aangenaam gevoel geeft als je instapt. Veel mannen hebben nog geen geurtje in de auto wat dit een leuk cadeautje maakt om te geven. Naast de hierboven getoonde variant zijn er nog vele andere soorten geurtjes. Zo bestaan er ook geurtjes van Rituals die komen met bijvoorbeeld een buldog design. Ook leuk, maar niet voor elke man. Vandaar dat we gekozen hebben voor de neutrale variant die je kunt vinden op bol.com.

 

Beste cadeau voor de doe-het-zelver die alles al heeft

Als doe-het-zelver of beunhaas ben je vaak aangewezen op primitieve middelen. De geavanceerdere middelen zijn namelijk erg duur en leveren in verhouding weinig tijdswinst op. Om onze doe-het-zelvers te steunen in hun werk bestaat er een zelf nivellerende laser. Deze laser wordt gebruikt om te zorgen dat alles netjes en recht staat. Zo kun je bijvoorbeeld de laser in een badkamer zetten waardoor er heel netjes getegeld kan worden. Nu denk je vast dat je voor zoiets de hoofdprijs moet betalen. Dit is echter niet zo. Op moment van schrijven is de bovenstaande laser te verkrijgen voor minder dan vijftig euro. Zeker een aanrader. Bekijk het product op bol.com via deze link

Beste cadeau voor de sporter die alles al heeft

Als we het nu hebben over de amateursporters onder ons of over de professionals, iedereen kan een goede montage standaard voor de fiets wel gebruiken. Of de fiets nu moet worden schoongemaakt of gerepareerd, dit standaard is altijd handig. Heeft hij bijvoorbeeld een wielrenfiets, dan is dit helemaal perfect. Zo’n fiets kun je nou eenmaal moeilijk op de kop zetten. Ten eerste beschadigd de fiets dan enorm snel, en ten tweede staat de fiets nooit stabiel. Wil je de fiets schoonspuiten? Klem de fiets dan even snel in dit standaard. Het schoonmaken is dan een fluitje van een cent. Bekijk dit standaard op bol.com via deze link.


Beste cadeau voor de man die alles al heeft

Na een lange dag werken is er niets zo lekker als ’s avonds het bed in kruipen. Een fijn kussen is dan zeker een aanrader. Dit kan de slaap maken of kraken. Dit kussen is speciaal gemaakt voor de optimale ondersteuning. Net zoals bij een normaal kussen kan hij natuurlijk de vulling aanpassen zodat deze het beste bij zijn wensen past. Tevens is dit kussen honderd procent allergie vrij. Een veel beter cadeau kunnen wij ons niet voorstellen. Bekijk het kussen op bol.com.


Conclusie

De weg naar een goed cadeau voor iemand die alles al heeft is niet lastig. Dat iemand weinig wensen heeft is in zekere zin alleen maar een voordeel. Ze zijn namelijk snel tevreden. Als we kijken naar het beste cadeau voor een man, in dit geval, kunnen we een aantal conclusies trekken. Bijna elke man heeft een aantal overeenkomsten. Ze werken veelal, gebruiken de auto om daar te komen, houden van een drankje. Daarnaast is slaap voor elk mens belangrijk. De cadeaus die wij daarom, voor mannen die alles al hebben, uitgezocht hebben zijn toegespitst op deze activiteiten. Een geurtje, de Flitsmeister One, een bier-brouwpakket en een kussen zijn de belangrijkste cadeaus uit deze lijst. Daarnaast zijn er nog mannen die veel sporten. Ook hier zijn mooie items voor te vinden zoals bijvoorbeeld het werkstandaard. Zo is er voor elke man wel wat te vinden. Je moet echter weten waar je moet kijken. Denk je niet dat er wat tussen zit voor de man waar jij wat voor zoekt? Gebruik dan de onderstaande cadeau vinder, of lees een gerelateerd blog.


Gerelateerde blogs:

-      Top 8 cadeaus voor je vriend

-       Top 7 cadeaus voor een man


Wil je een top 8 cadeaus op maat?
Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!

Wil je een top 8 cadeaus op maat? Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!