Top 8 cadeaus voor je vriendin!

23-09-2021 | Wat moet ik mijn vriendin nou geven?Wat zijn de beste cadeaus die je een vriendin kunt geven?

Het antwoord zal natuurlijk met name afhangen van hoe je vriendin is en wat ze graag doet. De beste cadeaus die je aan je vriendin kunt geven zijn ervaringen of producten die een ervaring kunnen creëren of terugbrengen. Je wilt tenslotte dat ze het mooi vind, en als het jullie band sterker kan maken is dat een supermooie bij komst. Maar ook als je een cadeau wilt geven aan een vriendin staat het samen herinneringen  maken zeker hoog in het vaandel bij veel mensen. Gezellig samen in het park picknicken, samen sporten of samen een film kijken zijn allemaal activiteiten die in deze categorie vallen. Ben je benieuwd welke top cadeau suggesties er op deze pagina staan? Lees snel verder! 

 Beste cadeau voor je vriendin (top pick) 

Deze vraag wordt met name door de mannen gesteld. Waar is je vriendin nou blij mee? Dit hangt natuurlijk veel af van het karakter van je vriendin. Ben je als man op zoek naar iets leuks voor je vriendin, of zoek je als vrouw iets voor een van je vriendinnen, dit cadeau is een erg leuk cadeau. Dit kan gezien worden als een romantisch cadeau of een hele goede kans om samen meer kwaliteit-tijd door te brengen. Deze picknickmand heeft alles wat je nodig ben om met 2 of 4 personen een gezellige middag in het park door te brengen. Neem een pakje kaarten mee en je middag is compleet. Hoeveel beter kun je een cadeau verzinnen? Nauwelijks toch? Bekijk het cadeau op bol.com: link.

 

Beste cadeau onder €50

Wat veel vrouwen heerlijk  vinden, en waarschijnlijk je vriendin ook, is een ontspannen bad na een lange dag. Om dit moment nog meer ontspannen te maken wordt er vaak een boekje gelezen en goed ruikend schuim toegevoegd. Voor dat laatste is dit setje het perfecte cadeau voor je vriendin. Een bruisbal zorgt namelijk voor een heerlijke geur en gekleurd schuim. De uitgezochte set bestaat uit 12 bruisballen voor de speciale gelegenheden. Als ze houdt van badderen kan het bijna niet anders of ze houdt ook van dit setje bruisballen. Bekijk het product op bol.com: link 

 

Beste cadeau onder €25

Als het gaat over romantische cadeaus gaat het vooral om connectie en herinneringen; De mooie gebeurtenissen die jullie samen hebben meegemaakt. Wat deze herinneringen levend houdt zijn producten zoals deze Spotify sleutelhanger. Hoe vaak hoor je wel niet een nummer die je doet herinneren aan goede tijden? Precies. Op deze sleutelhanger kun je zo’n nummer vastleggen zodat je jullie nummer altijd bij je hebt. Er staat namelijk een code op die je kunt personaliseren. Oftewel je kunt er je eigen nummer op zetten. Als je dan de sleutelhanger scant komt jullie nummer tevoorschijn. Veel romantischer kan het niet toch? Het is iets waar jullie beide wat aan hebben of je op dat moment samen bent, of om even naar te kijken als jullie even niet bij elkaar zijn. Bekijk de sleutelhanger op bol.com: link.  


Beste cadeau onder €10

Natuurlijk ben je niet altijd opzoek naar een groot cadeau. Er zijn ook tijden dat je wat kleins wilt geven om te laten zien dat je aan haar denkt. Dit geld voor een romantische relatie, maar ook voor een vriendschap. Een leuk cadeautje wordt altijd gewaardeerd. Zo heb je bijvoorbeeld gezien dat haar portemonnee aan vervanging toe is. Aangezien we tegenwoordig meer pasjes hebben dan cash is een ander soort portemonnee handiger dan de grote portemonnee van vroeger. Daarom is dit cadeau een leuk cadeau om te geven. Ze kan er haar pasjes in kwijt, maar ook nog de nodige biljetten. Deze veilige anti skim portemonnee kun je vinden op bol.com: link.

 

Beste cadeau onder €5

Dat er geen plastic rietjes meer gebruikt mogen worden is voor veel mensen een ramp. De nieuwe papieren rietjes zijn verschrikkelijk om te gebruiken. Dit setje metstalen rietjes is hiervoor de perfecte oplossing. Wat dit een leuk cadeautje maakt is de set. Het neemt weinig ruimte in en kan handig mee worden genomen in bijvoorbeeld een hand tas. Gaat ze bijvoorbeeld naar de McDonalds kan ze een van de rietjes gebruiken. Een leuk kleinigheidje om te geven als tussendoortje of bijvoorbeeld met sinterklaas. Bekijk het product op bol.com: link

  

Beste cadeau voor een avontuurlijke vriendin

Je hebt een vriendin die veel buiten is en houdt van sporten. Ze wandelt regelmatig, loopt een rondje hard, ze fietst enz. Als er een stapje verder gekeken wordt naar leuke sporten die we eigenlijk allemaal wel willen beoefenen is suppen er daar zeker eentje van. Relaxt op het kanaal of op de plaatselijke vijver of zwemplas. Naast dat je bijna zeker weet dat ze er nog niet één heeft liggen weet je ook dat er een goede kans is dat ze het leuk gaat vinden. Dat maakt dit het perfecte sportieve en avontuurlijke cadeau voor je vriendin. Tegenwoordig zie je dan ook veel mensen hele rondes maken over kanalen en beekjes. Het heeft naast iets sportiefs ook iets rustgevends. Het product is te bekijken op bol.com: link 

 

Beste cadeau voor een vriendin met een hond

Als je vriendin een hond heeft bestaat de kans dat ze veel met haar hond wandelt. Dat betekend dat ze de routes in de nabije omgeving allemaal al vaak heeft gelopen en dat er weinig nieuws is. Een auto maakt veel mogelijk, maar een natte hond in de auto is niet aan te raden. De auto is moeilijk schoon te krijgen bijvoorbeeld. Het cadeau wat daarom aan te raden is voor die situaties is de deken voor op de achterbank. Het is een speciale deken waardoor je de hond makkelijk mee kunt nemen. De deken vies? Gewoon in de was! Bekijk het product op bol.com: link.


 

Beste cadeau voor je vriendin die van wijn houdt

Het grootste probleem bij het openen van een wijnfles is het openen van de fles. Je moet de kurk er maar weer uit zien te krijgen met de standaard kurkentrekker. Moeizame handelingen. Daarom is er deze luxe kurkentrekker die zeker niet misstaat in de keuken. Met deze kurkentrekker open je een wijnfles in mum van tijd. Dat maakt het een super origineel cadeau om te geven aan je vriendin. Het is een mooie toevoeging van de keuken set en ziet er lang niet zo lomp uit als de standaard kurkentrekker. Bekijk het product op bol.com: link

Conclusie

Welk cadeau voor jouw vriendin perfect is, is kortom een kwestie van kijken waar de interesses van haar liggen en daar het goede product bij zoeken. Dat klinkt moeilijk, maar als je de bovenstaande cadeaus bekijkt kun je zien dat het allemaal om interesse draait. Houdt ze bijvoorbeeld van lekker thuis zitten en een boek lezen, dan worden de cadeaus al heel anders. Het kan dan zijn dat je een cadeau vind wat zitten nog relaxter maakt, of een fijne lamp om bij te lezen. Misschien zelfs een e-book of een e-reader. Mocht je er echt niet uitkomen kun je de onderstaande link gebruiken om een top-8 cadeaus op maat aan te vragen in onze cadeau vinder. Je kunt daarin de interesses aangeven en het algoritme zoekt daar weer cadeaus bij. Zoek snel verder of bekijk/bestel het gevonden cadeau zodat je een vriendin blij kunt maken!


Related blogs: Top 9 cadeaus voor vrouwen


Wil je een top 8 cadeaus op maat?
Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!

Wil je een top 8 cadeaus op maat? Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!