Top 8 cadeaus voor je vriend!

23-11-2021 | Wat moet ik mijn vriend nou geven?Wat zijn de beste cadeaus die je aan je vriend kunt geven?

 Je vraagt je altijd al af wat je moet geven aan je vriend. Zijn interesses zijn waarschijnlijk heel breed. Gezelligheid en af en toe wat sporten zijn de voornaamste hobby’s. Toch zijn er een aantal dingen in zijn dagelijkse leven waar hij zelf nog niet aan gedacht heeft. Hoe gaat hij naar zijn werk? Gaat hij met de auto? Dan heb je al een situatie waarin je een mooi cadeau kunt inpassen. Je kunt je daarnaast ook focussen op de gezelligheidsavondjes die hij heeft met zijn vrienden. Zit hij vaak buiten, houdt hij van lekker eten (wie niet) of lekker knus voor de tv. Voor al deze situaties zijn er goede cadeaus te vinden. Let’s get to it!

 Beste cadeau (Top pick)

Als beste cadeau voor je vriend hebben we iets gekozen waar hij echt wat aan heeft als hij lange stukken moet rijden. Vaak heb je onder het rijden niet door hoe hard je rijdt. Misschien net een aantal kilometers boven de toegestane snelheid. En er wordt geflitst. Lekker begin van zijn dag. Hij heeft dan zelf waarschijnlijk de radio aan om te horen waar men flitst, of heeft Flitsmeister aan. Om dit hele systeem een stapje minder moeilijk te maken is er de Flitsmeister one. Deze verteld je wanneer en waar je extra moet oppassen. Even wakker worden uit de dagdroom. Een ambulance komt langs! Bekijk hier het beste cadeau op bol.com: Flitsmeister one

 

 Beste cadeau (runner up)

Mocht je vriend niet met zijn auto naar het werk gaan is er natuurlijk altijd nog zijn gezellige avondje met vrienden waar we ons op kunnen richten. Elke zaterdagmiddag zitten hij en zijn vrienden bij elkaar, lekker onder de veranda. Echter wordt het in de latere maanden van het jaar al snel behoorlijk koud. De perfecte oplossing voor gezelligheid en warmte is een vuurschaal. Het vuur knapt en vonkt lekker in het duister waardoor de sfeer net wat extra’s krijgt. Natuurlijk wil je niet een random vuurschaal, al kan dat natuurlijk ook. We hebben daarom de volgende vuurschaal uitgezocht. Je kunt de schaal bekijken via bol.com.

 

 

Beste cadeau onder €50


Als je een budget hebt van €50,- zijn er ook vele mooie mogelijkheden. We hebben daarom een aantal budget opties voor je uitgezocht. Een van de budgetopties, voor cadeaus onder de €50,-, is de BBQ onderhoud/gebruik set. Hij hoeft helemaal geen vervend barbecue fan te zijn om deze zet mooi te vinden. Zelfs voor de gelegenheid is dit een uitstekend zetje om klaar te hebben liggen. Dit maakt het barbecueën een nog betere ervaring. Je kunt deze set vinden op bol.com.


Beste cadeau onder €10

 

Mobiel zijn met werk wordt steeds gebruikelijker. Daarvoor gebruiken steeds meer mensen een laptop. Echter moet je bij een laptop vaak naar beneden kijken. Bij een hele week werken levert dat vaak nek en rugklachten op. Niet wat je wilt voor je vriend. Een eenvoudige oplossing is een ergonomische laptopstand. Deze zorgt net voor dat beetje verlichting in de houding waardoor het vaak net wat beter uit te houden is. Daarnaast is het een simpele budgetvriendelijke optie. Bekijk de laptopstand op bol.com. 

 

Beste cadeau voor de man met baard

Een baard onderhouden is geen makkelijk klusje, maar een heel precies werkje. Als een baard namelijk net niet goed bijgewerkt is zie je dat meteen. Dat vergt een hoop geduld, maar ook het juiste materiaal. Daarom is deze Remington een hele mooie en gebruiksvriendelijke toevoeging. Goedkopere opties zijn er wel, maar in deze klasse zien wij deze baardtrimmer als één van de betere opties. We kunnen ons dan ook bij na niet voorstellen dat hij dit cadeau niet zal waarderen. Bekijk deze mooie trimmer op bol.com.

 

 Beste cadeau voor de klussende man

Rondom het huis zijn vaak veel klusjes te doen. Men zegt dan ook dat een eigen huis nooit af is. Echter is gereedschap vaak wel een vereiste om deze klusjes je doen. Wat is er dan beter om je vriend tegemoet te komen met een mooie gereedschapskoffer. Win-win toch? Deze gereedschapskoffer is uitgerust met alle dingen die hij maar nodig kan hebben. Zelfs als hij nog thuis woont is het een enorme aanrader voor zijn uitzet. Bekijk de gereedschapskoffer op bol.com.

 


Beste cadeau voor de kleine klusjes

Naast de grote klussen, waar de gereedschapskoffer hierboven ideaal voor is, zijn er ook de kleine klusjes. Hij kan daar vaak niet de kleine bitjes voor vinden, en de schroevendraaiers zijn ook te groot. Daarom is deze reparatie set niet te missen. Met 117 delen gereedschap kan hij overal bijkomen en, met een beetje geluk, repareren. Dit cadeau kun je vinden op bol.com.

 

Beste cadeau voor de sportende man

Naast bovenstaande dingen is sport ook één van de dingen die een man graag doet. Velen zullen voetballen, hardlopen of fietsen. Zoals bijna elke sporter graag vooruit gaat zal dat bij je vriend niet anders zijn. Vooruitgaan is vaak doel nummer één. Dit kan zijn om af te vallen, maar ook de afstand of de tijd op een afstand. Om dit te tracken kan hij natuurlijk zijn telefoon meenemen en met Strava zijn inspanningen tracken. Wat echter nog een stuk makkelijker is, is een sport horloge. Hiermee kan hartslag, afstand en snelheid gemeten worden. De ideale maatstaf om vooruit te gaan. Er zijn natuurlijk verschrikkelijk veel opties. Wij hebben de Garmin Forerunner uitgezocht als optie. Bekijk sporthorloges op bol.com, of bekijk de GarminForerunner 45.

Conclusie

Het maakt niet uit wat zijn hobby’s zijn of waar zijn interesses liggen. Het makkelijkste wat je kunt doen is de overeenkomsten vinden van elke man. Voor de gemiddelde man is dit het volgende: met de auto naar het werk, sporten en gezelligheid. Alle bovenstaande cadeaus zijn hier dan ook op gebaseerd. Zit je cadeau er niet tussen, probeer dan wat algemeens te vinden. We denken vaak te specifiek waardoor het enorm lastig wordt. Als je iets specifieks zoekt, moet je dit toch vaak bij jezelf zoeken. Dit kan zijn in de vorm van een ervaring, of een product. Je kunt zo ook kijken bij vakantieveilingen.nl. Je weet nooit wat je tegenkomt. 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan is de relevante pagina's: 


Wil je een top 8 cadeaus op maat?
Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!

Wil je een top 8 cadeaus op maat? Probeer dan nu de cadeauvinder!


Begin!